Flying Home Studio

Flying Home Studio és una iniciativa creada per Edu Giró, músic i enginyer de so que compta amb el títol d’Audio Engineering Diploma autoritzat per Sae Institute i el Grau Professional en Música Moderna i Jazz, que va cursar al Conservatori del Liceu.

267865_197630183619844_100001185911908_486762_938264_n

Aquest projecte consisteix en la gravació i producció de qualsevol material musical o sonor i s’adreça, bàsicament, a grups emergents i solistes tot i que també està pensat per a documentals, pel·lícules, audiovisuals, publicitat, postproducció, etc.

Allò que diferencia Flying Home Studio de la resta d’estudis és el fet que l’horari de què disposa és molt ampli i s’adapta a la necessitat dels clients ja que poden posar-se en contacte amb el tècnic sempre que vulguin (via mòbil, correu electrònic, skype, etc.); també ofereix un preu molt més reduït que la resta d’estudis, perquè té en compte les dificultats en què solen trobar-se els grups emergents; a més a més, hi ha l’opció que el tècnic ajudi a l’hora d’arranjar les peces musicals, gravar-hi els arranjaments, afegir-hi efectes o instruments virtuals, etc., ja que compta amb estudis musicals que avalen la seva capacitat artística i de compromís amb la música, a més del fet que posseeix una àmplia varietat d’instruments que poden utilitzar-se en les gravacions.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Modus Operandi

― El tècnic es desplaça per gravar al lloc on el grup decideixi (local d’assaig, sala, domicili o allà on decideixi el client).

― El tècnic porta l’equip.

― Un cop gravat, el grup pot estar en contacte constant amb el tècnic per modificar qualsevol cosa de la mescla.

― Després de mesclar es procedeix a la masterització (opcional). Arribats a aquest punt ja no es poden fer canvis a la mescla.

― Horaris flexibles: preferiblement de nit (menys soroll) o al matí (més disponibilitat als bucs d’assaig, etc.).

― Per un preu simbòlic addicional s’ofereix el disseny de la portada per a la maqueta.

 

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s